Een blog speciaal voor dierenliefhebbers😻

 • Is mijn kat gelukkig? 5 signalen dat jouw kat gelukkig is!

  Hoe kan ik zien of mijn kan gelukkig is? Als je voor een kat zorgt dan wil je niets liever dan dat jouw kat gezond en gelukkig is. Bij katten kan het complexer zijn om hun geluk te bepalen vanwege hun zeer onafhankelijke karakter. Iedere kat is uniek waardoor de meeste katten op haar eigen manier hun geluk uitstralen.

 • Pawbo: een nieuw merk in ons assortiment

  Voerautomaat.com is met gepaste trots de eerste Nederlandse retailer die de collectie van Pawbo aan haar assortiment toevoegt. Pawbo heeft samen met elektronicafabrikant Acer de techniek en het data platform volledig in-house ontwikkeld. De producten zijn technisch gelijkwaardig of zelfs beter dan alternatieve merken.
 • Ben je benieuwd naar de Smart Feeder? Bekijk de video review!

  Ben je ook benieuwd naar de Smart Feeder? De razend populaire Skymee Smart Feeder overtreft andere voerautomaten als het gaat om zowel het aantal technische functies als de kwaliteit van de techniek. Met de ingebouwde Full-HD camera geniet van je van super strak beeldkwaliteit. De pet engineers van Skymee verbindt met de Smart Feeder mensen en hun huisdieren sterker dan ooit tevoren. Bekijk de videoreview!
 • Waarom jouw kat een waterfontein nodig heeft!

  Als huisdierouder heb je de taak ervoor te zorgen dat de kat voldoende water drinkt om gezond te blijven. Maar wist je dat katten vaak te weinig water drinken en dat ze niet het instinct hebben om veel te drinken? Als je op zoek bent naar een gezonde oplossing waardoor jouw kat met plezier meer water drinkt dan is een waterfontein wellicht een geweldige oplossing.
 • Voerautomaat store sluit zich aan bij WebwinkelKeur

  Voerautomaat store is aangesloten bij WebwinkelKeur.

  Sinds 20-07-2020 is Voerautomaat store door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Voerautomaat store voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

  We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Voerautomaat store onderstreept.