Pawbo: een nieuw merk in ons assortiment

Sinds vorige week staat het merk Pawbo online bij Voerautomaat.com. Pawbo heeft samen met elektronicafabrikant Acer de techniek en het data platform volledig in-house ontwikkeld. De producten zijn technisch gelijkwaardig of zelfs beter dan alternatieve merken. Met gepaste trots is Voerautomaat.com de eerste Nederlandse retailer die de collectie van Pawbo aan haar assortiment toevoegt. Met dit merk versterkt Voerautomaat.com zijn doelstelling om technologie producten voor katten en honden (eenvoudiger) verkrijgbaar te maken in België en Nederland.
 

Over Pawbo

Pawbo is in 2014 opgericht en streeft er naar om met de kracht van de Internet of Things (IoT) de interactie tussen mensen en huisdieren te verbeteren. In 2016 trad Pawbo toe tot de Acer-groep en is sindsdien op grotere schaal actief in de elektronicamarkt voor huisdieren. De producten worden wereldwijd verkocht en door de state-of-the-art technology bieden ze oplossingen waardoor mensen altijd en overal optimaal kunnen genieten van hun kat of hond.

iPuppyGo

Pawbo iPuppyGo Smart Pet Activity Tracker Tag is een slimme activity tracker die jouw hond of kat kan dragen waardoor je inzicht krijgt in haar slaapcyclus, algemene humeur en hoeveel ze heeft getraind en bewogen op een dag.

 

De Pawbo iPuppyGo is voor vele huisdiereigenaren een nieuw product. Met iPuppyGo heb je 24/7 inzicht in het gedrag van jouw huisdier. De Pawbo iPuppyGo monitort en visualiseert het gedrag en de stemming (mood) van katten en honden. Met de moodindex kom je te weten of jouw huisdier blij en opgewonden is, of juist een slechte dag heeft als je weg bent. De moodindex is gebaseerd op het profiel van jouw huisdier en zijn activiteitenlevel. Naast de moodindex biedt de iPuppyGo ook inzicht in het gedrag van huisdieren zoals het eetgedrag en  slaappatroon.

De iPuppyGo werkt elk uur de gegevens bij, waardoor je de stemming van het dier ook bij het verlaten van het huis kunt volgen. iPuppyGo geeft de afstand, het aantal verbrande calorieën en de hoeveelheid slaap weer. De activiteit die in de grafiek in de app wordt weergegeven, is opgedeeld in het tijdstip van de dag en de hoge balk toont het aantal stappen dat uw hond heeft gezet.

 

De iPuppyGo heeft één interessante functie: namelijk een ingebouwde kaart met (verborgen) virtuele verrassingen verspreid over uw favoriete wandelplekken met de stappenteller voor huisdieren! De iPuppyGo helpt je kat of hond gezond te zijn en zijn gewicht onder controle te houden. De iPuppyGo is ontwikkeld zodat huisdiereigenaren op een eenvoudige manier meer kunnen leren over het gedrag en de gezondheid van hun huisdier. De data wordt automatisch in de cloud opgeslagen. De tracker weegt in totaal maar liefst 8 gram en één batterij gaat ongeveer 6 maanden mee. De iPuppyGo is te zien op de onderstaande afbeelding en is verkrijgbaar in het groen, geel en rood.

 

Pawbo+

De Pawbo+ is een interactieve voerautomaat met een HD-camera, 2-way audio en laserpoint. Er zit dus een speaker en een microfoon in de Pawbo+ waardoor je tegen jouw huisdier kan praten en jij hen ook kan horen. Via de gratis app kan je met één druk op de knop vanaf elke plek op de wereld (of op 1.5 meter afstand) jouw kat of hond een brokje geven.

Bij Voerautomaat.com vinden we de laserpointer absoluut de leukste functie. Met de ingebouwde LED-laser kan je via jouw telefoon een rode laser besturen en vervolgens een brokje lanceren in de richting van de rode stip. De meeste katten en honden hebben ontzettend veel plezier van de laserstraal en brokjes. Terwijl je de laser bestuurd kunnen maximaal acht personen live meekijken. Daarnaast kan je de videobeelden vanuit de app direct delen op Facebook en Instagram.  

Pawbo+ Laserpoint