SALE: 10% Kassakorting op alle artikelen😺 Tot 5 maart

Pawbo: een nieuw merk in ons assortiment

Sinds vorige week staat het merk Pawbo online bij Voerautomaat.com. Pawbo heeft samen met elektronicafabrikant Acer de techniek en het data platform volledig in-house ontwikkeld. De producten zijn technisch gelijkwaardig of zelfs beter dan alternatieve merken. Met gepaste trots is Voerautomaat.com de eerste Nederlandse retailer die de collectie van Pawbo aan haar assortiment toevoegt. Met dit merk versterkt Voerautomaat.com zijn doelstelling om technologie producten voor katten en honden (eenvoudiger) verkrijgbaar te maken in België en Nederland.

 

Over Pawbo

Pawbo is in 2014 opgericht en streeft er naar om met de kracht van de Internet of Things (IoT) de interactie tussen mensen en huisdieren te verbeteren. In 2016 trad Pawbo toe tot de Acer-groep en is sindsdien op grotere schaal actief in de elektronicamarkt voor huisdieren. De producten worden wereldwijd verkocht en door de state-of-the-art technology bieden ze oplossingen waardoor mensen altijd en overal optimaal kunnen genieten van hun kat of hond.

Pawbo’s innovatieve collectie

iPuppyGo

Met iPuppyGo heb je 24/7 inzicht in het gedrag van jouw huisdier. De Pawbo iPuppyGo monitort en visualiseert het gedrag en de stemming (mood) van katten en honden. Met de moodindex kom je te weten of jouw huisdier blij en opgewonden is, of juist een slechte dag heeft als je weg bent. De moodindex is gebaseerd op het profiel van jouw huisdier en zijn activiteitenlevel. Naast de moodindex biedt de iPuppyGo ook inzicht in het gedrag van huisdieren zoals het eetgedrag en  slaappatroon.

De iPuppyGo is ontwikkeld zodat huisdiereigenaren op een eenvoudige manier meer kunnen leren over het gedrag en de gezondheid van hun huisdier. De data wordt automatisch in de cloud opgeslagen. De tracker weegt in totaal maar liefst 8 gram en één batterij gaat ongeveer 6 maanden mee. De iPuppyGo is verkrijgbaar in het groen, geel en rood.

Get 10% OFF
Sign up now to get access to exclusive discount
Subscribe Now!
No, thanks
Congratulations!
You got your 10% OFF. It'll be activated when you checkout with a specific product