Voerautomaat.com is de eerste Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in slimme automatische voerautomaten voor honden en katten. Het assortiment bestaat uit smart home voerautomaten, drinkfonteinen en design voerbakken. De meest slimme voerautomaten herken je aan de ingebouwde camera. Ben je op zoek naar een voerautomaat maar zijn er onduidelijkheden? De klantenservice helpt u graag zodat u de beste keuze maakt.

In het assortiment vind je o.a. de volgende merken:

Slimme voerautomaten
Met een slimme voerautomaat kan je het aantal voer momenten, de voertijden en de portiegroottes plannen en beheren via jouw telefoon. Uiteraard kan je ook met één druk op de knop een maaltijd voor jouw huisdier doseren. Met behulp van de voice recorder kan je een bericht voor jouw huisdier opnemen zodat je jouw grote vriend kan roepen wanneer het voedertijd is. De meest slimme voerautomaten beschikken over een ingebouwde camera en een 2-way voice recorder zodat je jouw grote vriend kan zien en spreken wanneer je niet thuis bent. Daarbij schakelen de meeste camera's automatisch over naar nachtmodus wanneer het donker wordt zodat je jouw huisdier elk moment van de dag kan zien.

Pawbo
Pawbo streeft er naar om met de kracht van de Internet of Things (IoT) de interactie tussen mensen en huisdieren te verbeteren. In 2016 trad Pawbo toe tot de Acer-groep en is sindsdien op grotere schaal actief in de elektronicamarkt voor huisdieren. Pawbo heeft samen met elektronicafabrikant Acer de techniek en het data platform volledig in-house ontwikkeld. De producten zijn technisch gelijkwaardig of zelfs beter dan alternatieve merken. De producten worden wereldwijd verkocht en met behulp van de state-of-the-art technology bieden ze oplossingen waardoor mensen altijd en overal optimaal kunnen genieten van hun kat of hond.

Skymee Technology
Skymee zet zich in om mensen dichter bij hun huisdieren te brengen door middel van de meest innovatieve technologieën. Na de introductie van Owl Robot en de Smart Feeder is Skymee wereldwijd een gevestigde naam in de pet tech markt. Wist je dat je met de Smart Feeder kan videobellen met jouw kat of hond? De Smart Feeder beschikt over een 2-way voice recorder en een full-HD 1080pixel camera waardoor je met jouw huisdier kan videobellen, vanaf elke plek op de wereld. Tegelijk kunnen 7 vrienden met jouw videogesprek meekijken en kan je de videobeelden direct vanuit de Skymee app livestreamen op social media!

Croci Domus kattenhuis
Ben je op zoek naar een 5 ★-sterren hotel voor jouw kat of hond? Het Croci kattenhuis is uitgerust met een regelbare temperatuur die is in te stellen tussen de 15 en 35 graden, verlichting én achtergrondmuziek. Deze comfortabele slaapplek heeft een ovale, gesloten vorm met een ingang aan de voorzijde. De vorm zorgt voor een beschermd en veilig gevoel, en staat bovendien stijlvol in het interieur!

Spraakbesturing: Google Assistant & Amazon Alexa
Met Google Assistant of Amazon Alexa bedien je een voerautomaat met jouw stem door de ingebouwde voice control functie. Je kunt deze digitale assistenten gebruiken door ertegen te praten. Alexa en Google begrijpen wat je zegt en zet dat vervolgens om in een actie. Zo kan je bijvoorbeeld jouw huisdier manueel voeren door het aan Google te vragen: “Hallo Google, kan je Ludo de kat voeren?". Om een voerautomaat met je stem te kunnen bedienen, heb je een slimme speaker nodig van Alexa of Google Assistant (i.c.m. de gratis ondersteunende mobiele apps) en een voerautomaat die je met Alexa en/of Google kan verbinden. Medio januari (2021) zijn er drie verschillende slimme Google Assistant speakers aan het assortiment toegevoegd zodat dierenliefhebbers het maximale uit hun automatische voerbak kunnen halen.

Collectie overzicht