Collectie voerautomaten

Voerautomaat.com is de eerste Nederlandse webwinkel gespecialiseerd in slimme automatische voerautomaten voor honden en katten. Het assortiment bestaat uit smart home voerautomaten, drinkfonteinen en design voerbakken. De meest slimme voerautomaten herken je aan de ingebouwde camera. Ben je op zoek naar een voerautomaat maar zijn er onduidelijkheden? De klantenservice helpt u graag zodat u de beste keuze maakt.

De collectie bestaat o.a. uit de volgende merken:

Wellicht is één van deze voerautomaten iets voor jouw grote vriend?

Pawbo+ Pawbo+

Pawbo+

€119,96
Skymee Smart Feeder Skymee Smart Feeder
Roboticky Automatische Voerbak 3.7L Roboticky Automatische Voerbak 3.7L
-21%

Slimme voerautomaten

Met een slimme voerautomaat kan je het aantal voer momenten, de voertijden en de portiegroottes plannen en beheren via jouw telefoon. Uiteraard kan je ook met één druk op de knop een maaltijd voor jouw huisdier doseren. Met behulp van de voice recorder kan je een bericht voor jouw huisdier opnemen zodat je jouw grote vriend kan roepen wanneer het voedertijd is. De meest slimme voerautomaten beschikken over een ingebouwde camera en een 2-way voice recorder zodat je jouw grote vriend kan zien en spreken wanneer je niet thuis bent. Daarbij schakelen de meeste camera's automatisch over naar nachtmodus wanneer het donker wordt zodat je jouw huisdier elk moment van de dag kan zien.

Drinkfonteinen

Wist je dat katten vaak te weinig water drinken? Het geluid van het stromende water dat door een drinkfontein stroomt kan er voor zorgen dat jouw kat meer water drinkt.

Skymee Technology

Skymee zet zich in om mensen dichter bij hun huisdieren te brengen door middel van de meest innovatieve technologieën. Na de introductie van Owl Robot en de Smart Feeder is Skymee wereldwijd een gevestigde naam in de pet tech markt. Wist je dat je met de Smart Feeder kan videobellen met jouw kat of hond? De Smart Feeder beschikt over een 2-way voice recorder en een full-HD 1080pixel camera waardoor je met jouw huisdier kan videobellen, vanaf elke plek op de wereld. Tegelijk kunnen 7 vrienden met jouw videogesprek meekijken en kan je de videobeelden direct vanuit de Skymee app livestreamen op social media!

Croci Domus kattenhuis

Ben je op zoek naar een 5 ★-sterren hotel voor jouw kat of hond? Het Croci kattenhuis is uitgerust met een regelbare temperatuur die is in te stellen tussen de 15 en 35 graden, verlichting én achtergrondmuziek. Deze comfortabele slaapplek heeft een ovale, gesloten vorm met een ingang aan de voorzijde. De vorm zorgt voor een beschermd en veilig gevoel, en staat bovendien stijlvol in het interieur!