In de afgelopen decennia is het smart home segment voor katten en honden wereldwijd gegroeid terwijl in Nederland en België een groot gedeelte van deze slimme producten voor huisdieren niet verkrijgbaar zijn. We hebben Voerautomaat.com opgericht om één plek te creëren waar dierenliefhebbers een ruime keuze hebben aan (de meest innovatieve) technologie producten voor hun huisdier. Bij Voerautomaat.com geloven we dat pet technology het voor mensen eenvoudiger maakt om voor huisdieren te zorgen, en dat het de interactie tussen elkaar kan verbeteren.

Over ons

+500

KLANTEN

+8

GEMIDDELD BEOORDELINGSCIJFER

100%

Diervriendelijk
Meet the team

Team Voerautomaat.com

Oprichter-voerautomaat.com

Johannes

Oprichter voerautomaat.com

Johannes is de oprichter van voerautomaat.com en houdt zich voornamelijk bezig met online marketing en het optimaliseren van klanttevredenheid. Door zijn passie voor technologie en huisdieren zag de Utrechter dat onder huisdiereigenaren vraag is naar een service gerichte webwinkel met een breed assortiment aan smart home artikelen voor honden en katten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de rasondernemer een mooie webwinkel is begonnen.

LILY MAYMAC

Pluusje

Automatic Eater

Sinds de oprichting van voerautomaat.com is Pluusje sterk betrokken bij de ontwikkeling van de webwinkel. Als productmanager houdt hij zich voornamelijk bezig met het testen van voerautomaten. Binnen het team wordt Pluusje omschreven als een zeer enthousiaste medewerker.

webontwikkelaar-voerautomaa

Tim

Senior

Tim is verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van Voerautomaat.com. Hij heeft vele jaren ervaring met het structureren van IT-processen en heeft inmiddels ook het voeren van zijn kat geautomatiseerd. Met zijn positieve instelling en enthousiasme vertaalt hij een programmeertaal naar het Nederlands binnen enkele secondes. In de zomervakantie gaat hij graag naar de bergen om te mountainbiken of om te klimmen.

Ludo

Kantoorkat

Ludo is parttime aanwezig bij voerautomaat.com en maakt iedereen blij als hij op de vensterbank gaat zitten. Als hij niet op kantoor is dan vind je hem bij de vijver of in de natuur op zoek naar wild prooi.

Elize

UX Design

Elize is een echte alleskunner als UX designer. Zij zorgt ervoor dat de webwinkel er tip top uitziet en ze kent ook nog eens alle HTML kleurcodes uit haar hoofd. Elize fietst graag naar kantoor en is daar altijd naast Ludo te vinden. Als ze niet aan het werk is dan speelt ze even met Ludo en Owl Robot.

Wat andere dierenliefhebbers over ons zeggen😸

Volg ons op Instagram